Caută
Close this search box.

au mai rămas…

Zile
Ore
Minute
Secunde

DARK ZONE

KIKI CIRCUIT prezintă: DARK ZONE – sâmbătă 27 APRILIE, ora 21.00 / Novis Plaza, Cluj-Napoca

O noapte plină de mister și provocare, DARK ZONE este petrecerea unde limitele sunt doar un concept, iar dorințele sunt libere să se manifeste în toată splendoarea lor. Sub luminile jucăușe, intrăm pe teritoriul unde fiecare fantezie devine realitate, iar pasiunea atinge cote neînchipuite.

Novis Plaza va fi locul unde fetișurile se împletesc cu realitatea, și fiecare va fi protagonistul propriei povești. Așadar, pregătește-te să te lași dus de mrejele pasiunii și experimentează KIKI CIRCUIT: DARK ZONE în toată splendoarea sa!

⭐ SOUP OF THE NIGHT: TEQUILA

BILETE ️‍

Biletele se vor achiziționa atât online cât și direct de la intrare, în limita disponibilității lor.

Preț bilet ONLINE: 45 lei – se pot achiziționa ONLINE de pe platforma Extasy.com

Preț bilet LA INTRARE: 50 lei – se vor putea achiziționa în noaptea evenimentului, direct de la intrare, numărul acestora fiind limitat; vor fi vândute în ordinea prezenței.

!Datorită numărului mare de clienți, vă recomandăm să veniți din timp pentru a avea acces.

NO PARTY UNDER 18

PARTENERI

MozaiQ, Eu sunt! Tu?, Queer International Students Cluj, Addicted România, Cluburile Delirio, Extasy App

​​SOCIAL MEDIA ​​

Instagram / Facebook / TikTok : @kikicircuit
Website: kikicircuit.ro

Adresa: Novis Plaza, Strada Tăietura Turcului nr. 47, Cluj-Napoca

ℹ️ KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.