Caută
Close this search box.

Regulament

Program de funcționare

Programul de funcționare se va respecta întocmai și va fi afișat vizibil atât la intrare cât și pe site-ul oficial al clubului sau pagina de Facebook.

 

Taxa de intrare

Taxa de intrare la diversele evenimente va fi afișată atât pe site-ul oficial al clubului cât și în anunțurile de promovare. Taxa de intrare va fi achitată la eliberarea unui bilet inseriat, ștampilat și având însemnele specifice DELIRIO sau la eliberarea bonului fiscal reprezentând taxa de intrare/bilet. Taxa se va percepe până la închiderea programului.

 

Acces clienți

Accesul persoanelor în club se face în limita locurilor disponibile. În cazul aglomerării excesive, conducerea clubului și/sau staff-ul își rezervă dreptul de a interzice total intrarea consumatorilor nou veniți până la descongestionarea spațiului. Nu este admis accesul clienților în bar, spațiile de depozitare, garderoba, cât și în spațiile tehnice (pupitru DJ).

 

Carduri DELIRIO

Clienții pot obține gratuit un card de membru Delirio cu ajutorul căruia beneficiază de anumite avantaje: reduceri la intrare, băuturi gratuite, invitații la alte evenimente private. Pentru aceasta, ei vor completa și semna un formular de înregistrare. Clienții își pot pierde statutul de membru cu card la cerere sau prin excluderea acestora de către conducerea clubului. Cererea de a nu mai primi informații prin SMS despre evenimentele și reducerile programate atrage după sine pierderea titlului de membru cu card și prin urmare de toate avantajele ce decurg.

 

Selecție clienți

Conducerea clubului are dreptul de a-și selecta clientela după un criteriu bine stabilit. Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani.

 

Pentru confortul și siguranța tuturor, este interzis accesul cu animale în club, a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau despre care avem convingerea că au consumat substanțe interzise, a persoanelor ce poartă asupra lor arme de orice natură, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii. În cazul în care cineva deține asupra sa obiecte de autoapărare, acestea vor fi declarate obligatoriu la punctul de intrare/garderobă și vor fi depozitate în garderobă în condiții de siguranță.

 

Este interzis accesul în club cu băutură de orice fel din exterior (alcoolice sau nonalcoolice) precum și consumul acestora în apropierea clubului sau în curtea interioară a clădirii.

 

Sunt interzise: intrarea cu, posesia, consumul și traficul de droguri sau alte substanțe halucinogene.

 

Va fi interzis accesul persoanelor care au avut anterior un comportament indecent, jignitor sau neadecvat față de ceilalți clienți ai clubului sau față de managementul sau angajații clubului.

 

Dress code

Accesul în club este permis numai în ținută corespunzătoare: smart-casual.

 

Este interzis accesul cu:

– slapi de baie

– ținută sport (pantaloni, tricou sau geacă trening), pantaloni scurți, pantofi de fotbal

– pantofi, îmbrăcăminte murdară de noroi și/sau urât mirositoare

– ce provoacă disconfort persoanelor din jur

 

În funcție de tema petrecerii, accesul se face și în funcție de alte dress code-uri.

 

Garderobă

Garderoba este gratuită și obligatorie. Pentru fiecare haină lăsată la garderobă se va elibera un bon cu număr. Totodată, gențile sau alte obiecte mici (mănuși, fulare, tricouri, portofele, telefoane, obiecte de valoare, etc.) vor fi predate separat garderobierului pentru a fi văzute de către acesta și numerotate (nu se vor preda în interiorul hainelor).

 

Clubul nu răspunde pentru obiectele sau valorile lăsate în haine.

 

Clubul nu își asumă responsabilitatea pentru hainele sau obiectele lăsate în altă parte decât la garderobă. În cazul pierderii sau deteriorării bonului de garderobă sau a brățării, clientul va aștepta până la ora de închidere a clubului pentru recuperarea bunurilor personale. Clubul nu își asumă răspunderea pentru obiectele sau valorile lăsate în genți. Valorile în bani, portmoneele, obiectele de valoare din genți se vor preda/arăta la intrare.

 

Pentru siguranța tuturor bunurilor dar și a clienților, accesul în club cu genți de dimensiuni mari (mai mari de 20 X 10 cm), haine sau alte obiecte este interzis. Ele se lasă obligatoriu la garderobă.

 

Curtea interioară

Nu este permisă ieșirea cu băuturi, sticle, pahare din curtea interioară a clădirii. Nu este permis totodată tipatul și discuțiile la un nivel sonor deranjant pentru vecini.

 

Nu încurajăm consumul de băuturi din exterior în fața clubului, în curtea interioară cât și în club și nici accesul cu acesta în spațiile operate de club.

 

La prima abatere clientul va primi o atenționare verbală. La a doua abatere clientul va fi invitat să părăsească locația pentru seara respectivă și i se va rupe brățara de acces după ce i se vor preda bunurile din garderobă.

 

Toaletele

În lupta noastră împotriva discriminării de gen, toaletele din Delirio sunt unisex. În fiecare toaletă intră pe rând doar o singură persoană. Este interzisă intrarea împreună în toalete a doua sau a mai multor persoane, indiferent de scop.

 

Pupitru DJ

Este interzisă staționarea clienților fără consimțământul conducerii clubului în spațiul destinat DJ-ului. Pentru respectarea unui playlist creat de DJ și bunul mers al petrecerii pentru toată lumea, nu se pun melodii la cerere. Clienții pot face propuneri DJ-ului.

 

Înregistrări foto/video

Reprezentanții clubului cât și partenerii media/de promovare realizează înregistrări foto/video pentru promovarea evenimentelor.

 

Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare cât și partenerii media / agenția de publicitate vor realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că respectivul client este complet de acord cu întreg regulamentul.

 

Măsuri de siguranță

Pentru siguranța clienților, este interzisă staționarea la stradă, în fața clubului și în zonele adiacente.

 

Vor fi evacuate imediat din club persoanele care:

– au un comportament obscen

– agresează fizic sau verbal persoanele din jur

– se află într-o avansată stare de ebrietate

– produc stricăciuni sau daune

– provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între clienți

– consumă sau comercializează droguri sau alte substanțe halucinogene (va fi anunțată și Poliția)

– au fost prinși încercând să fure (va fi anunțată și Poliția)

– nu respectă acest regulament

 

Sfaturi și recomandări:

– nu lăsați bunurile personale nesupravegheate

– nu vă lăsați băutura nesupravegheată

– dacă ați sesizat o situație ce poate pune în pericol siguranța celorlalți, aduceți-o la cunoștința managerului de club sau a personalului clubului pentru a putea lua măsurile potrivite în cel mai scurt timp

– dacă ați pierdut vreun obiect personal sau mai grav, v-a fost furat, informați imediat personalul sau conducerea clubului. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Cresc astfel șansele recuperării bunului. Noi vă îndemnăm să vă lăsați obiectele importante în grija personalului de la garderobă. Ele se pot lăsa gratuit și răspundem pentru ele. Altfel, noi nu răspundem pentru obiectele uitate/pierdute/furate în club sau în incinta curții interioare.

 

Obiecte pierdute

În măsura în care găsiți obiecte pierdute, vă rugăm să anunțați și să le lăsați la bar și acestea vor putea fi recuperate de la conducerea clubului sau echipa Delirio.

 

Discriminarea și buna conviețuire

DELIRIO este un club în care fiecare client este binevenit atâta timp cât respectă regulamentul intern (creat pentru o bună conviețuire), indiferent de sex, etnie, orientare sau identitate sexuală, etc. Suntem complet împotriva oricărei forme de discriminare, violență sau hărțuire și vom sancționa cu evacuarea și interzicerea ulterioară a accesului în club a clienților care au un astfel de comportament. În același timp vor fi anunțate și instituțiile abilitate pentru a investiga și a lua măsurile legale ce se cuvin.

 

Reclamații și sugestii

Reclamațiile și sugestiile privind funcționarea clubului sau calitatea serviciilor oferite vor fi adresate personal managerului clubului sau pe e-mail la [email protected]

 

Clauze finale

Prin intrarea în club și participarea la evenimentele organizate în această locație se înțelege că ați luat la cunoștință acest regulament, vi-l însușiți și sunteți de acord cu el.

 

Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea persoanelor în cauză și interzicerea ulterioară a accesului acestora în club – înscrierea lor în black-list.

 

Conducerea clubului și echipa Delirio nu încurajează, nu susține și nici nu tolerează orice fel de activitate care contravine legilor în vigoare.

 

Politica noastră GDPR – aici.