Caută
Close this search box.

Termeni și Condiții

Site-ul www.kikicircuit.ro (numit in continuare Kikicircuit) este proprietatea SC DIVINE EVENTS SRL.

Sediu social: Municipiul Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 8

Cod Unic de Înregistrare: RO 28058754

Nr. de ordine în Registrul Comerțului: J12/341/2011

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.
Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Kikicircuit.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Kikicircuit – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale vă rugăm să ne contactați la adresa: [email protected]

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea SC DIVINE EVENTS SRL și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior.